Skrækkelig skade i danskeropgør

Nicklas Bendtner var i rollen som målscorer, da Arsenal vandt over Thomas Sørensen og Stoke, men en grim episode stjal fokus fra sejren.

Arsenal-spilleren Aaron Ramsey brækkede på uhyggeligste vis foden efter en grov takling fra Stokes Ryan Shawcross. Episoden overskyggede nærmest kampens resultat, der endte med en sejr på 3-1 til Arsenal. Danske Nicklas Bendtner scorede et flot mål, og vandt dermed duellen over kampens anden dansker, målmand Thomas Sørensen.

Forud for den grimme skade, var kampen en meget lige affære, hvor Stoke overraskende nok kom foran 1-0 på mål af Danny Pugh, efter et af de efterhånden legendariske lange Delap-indkast. Den føring fik Nicklas bendtner udlignet, da han inden pausen fik gjort det til 1-1 på et flot hovedstødsmål.

Midt i anden halvleg skete det skrækkelige uheld så, der kom til at præge resten af kampen. Aaron Ramsey og Ryan Shawcross gik ind i en voldsom takling, og med det samme tog den unge waliser sig til benet.

Efter episoden var mange af spillerne tydeligvis rystet, så Arsenals fans måtte vente helt ind til 90 minutter inden forløsningen kom. Danske Nicklas Bendtner var fik fremtvunget et straffespark som Fabregas omsatte til mål, selvom Thomas Sørensen fik lappen på. Længere inde i overtiden blev det også til 3-1, da Thomas Vermaelen lukkede og slukkede.

Det er endnu uvist, hvilken skæbne den unge Arsenal-spiller kommer til at lide.