Solskjær giver Cornelius tillidserklæring
Illustration
Premier League

Solskjær giver Cornelius tillidserklæring

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær erkender, at Andreas Cornelius har haft en svær sæson, men nordmanden har tiltro til, at angriberen nok skal gøre en forskel for klubben.

Det ville være decideret forkert at kalde Andreas Cornelius' første halvsæson i Premier League for en bragende succes, for den danske angriber har haft svært ved at finde formen i Cardiff. Han har endnu til gode at score og endda starte på banen i den engelske liga, på trods af at han var klubbens dyreste indkøb, da han blev hentet for 70 millioner kroner.

En skadespause i starten af sæsonen ødelagde meget for den danske angriber, men der er måske gladere tider på vej. I hvert fald modtager han nu støtte fra sin manager, Ole Gunnar Solskjær.

- Han har ikke haft heldet foran mål, så vi arbejder hver dag på at sende indlæg ind og få ham kampklar. Han skal nok gøre en forskel i klubben, siger nordmanden til Daily Star. 

Som gammel angriber ved Solskjær udmærket godt, hvordan det er, når man rammes af uheldige skader og har svært ved at finde det rette tempo. Det har han selv prøvet, og derfor har han opskriften til Cornelius-succes klar. 

- Andreas går igennem en svær tid med skader, og der vil altid være en tilvænningsperiode med kulturen og tempoet. Jeg havde en fantastisk første sæson i Man United, men ødelagde jeg min ankel, og i hele anden sæson kunne jeg ikke komme op i Premier League-fart. Så det er det, vi gør nu med Andreas. Vi forsøger at få ham i gang og arbejde med hans selvtillid, siger Solskjær.

I morgen har Cornelius så muligheden for at leve op til sin managers tillid, hvis han kommer på banen i Cardiffs udekamp mod Manchester City.