Solskjær i forhandlinger med West Bromvich
Illustration
Premier League

Solskjær i forhandlinger med West Bromvich

Ole Gunnar Solskjær er favorit til at overtage managerposten i West Bromvich, og det forlyder, at han nu fører forhandlinger med den engelske klub.

West Bromvich fyrede i søndags Steve Clarke, og siden har Premier League-klubben jagtet en ny manager. De har angiveligt fundet deres favorit i norske Ole Gunnar Solskjær, der har kontrakt med Molde i et halvt år endnu, men har en klausul i sin kontrakt, der giver ham lov til at forhandle med enhver Premier League-klub, der måtte henvende sig.

Det har West Bromvich gjort, og i følge Daily Mirror er Solskjær nu i konkrete samtaler med West Bromvich om at overtage managerposten i klubben.

Ole Gunnar Solskjærs drøm er at træne i Premier League, hvor han selv slog sine folder som spiller fra 1996 til 2007 i Manchester United, hvor han siden blev reserveholdstræner. På grund af den engelske drøm takkede Solskjær i denne uge nej tak til et job som træner i polske Legia Warszawa, så spørgsmålet lige nu er, om han forlænger sin kontrakt med Molde, eller om han siger farvel og tak nu for at overlade Molde-roret til en anden i 2014-sæsonen.

Gør han det, vil det formentlig være, fordi han får et job i England, og West Bromvich er lige nu et rigtig godt bud på hans kommende arbejdsgiver.

Molde har givet Solskjær indtil jul til at beslutte, om han vil blive i klubben.