Southampton indtager tredjepladsen med sejr

Southampton slog lørdag aften Fulham med 2-0 og befinder sig dermed på tredjepladsen inden Chelsea og Tottenham spiller søndag.

Rickie Lambert og Jay Rodriquez stod for målene, da Southampton her til aften slog Fulham 2-0 på St. Mary’s. Dermed rykker Southampton op på tredjepladsen i Premier League, inden søndagens kampe.

Rodriquez stod således for assisten til Lambert ved første mål, inden de to skiftede roller ved det andet mål, der betyder, at holdet nu er ubesejret i syv kampe i streg.

Southampton sørgede for en livlig start på kampen og kom i front efter 20 minut, da Lambert fandt vej til netmaskerne fra en spids vinkel.

Træner Pochettinos mandskab fortsatte med at dominere i hele første halvleg, hvilket skabte flere chancer helt frem til, at de fordoblede føringen med Rodriquez’ hovedstød kort før pausen.

Med sejren har Southampton nu 18 point, og er dermed foran Chelsea og Tottenham i tabellen, inden de to skal i i aktion i morgen søndag.