Southampton-keeper ude i seks uger
Illustration
Premier League

Southampton-keeper ude i seks uger

Southampton-målmanden Artur Boruc er ude i seks uger, efter han har brækket sin ene hånd. Dermed misser han hele det tætpakkede juleprogram.

Southampton har haft en rigtig god sæson, men de kom til kort mod Chelsea i går, da de tabte 3-1. Undervejs blev målmand Artur Boruc skadet, og det viser sig nu, at han har brækket sin ene hånd, og at han er ude de næste seks uger.

Dermed misser den 33-årige polske målmand hele december og det meste af januar måneds tætpakkede program, hvor det især i julen bliver hedt for mandskabet, der ikke har samme bredde som de andre tophold i Premier League.

I stedet for Boruc kommer den 21-årige argentiner Paulo Gazzaniga til at spille. Gazzaniga kom ind fra bænken mod Chelsea og starter altså mod Aston Villa i midtugen. Normalt ville andetvalget være Kelvin Davies, men også han er skadet, og derfor er det altså Gazzaniga, der nu får chancen for at vise, at han er god nok til Premier League.

Artur Boruc og Southamptons forsvar har blot lukket ti mål i denne sæson og er sammen med Arsenals forsvar det bedste i ligaen.