Southampton smed 2-0-føring på Stadium of Light
Illustration
Premier League

Southampton smed 2-0-føring på Stadium of Light

Sunderland kom hurtigt bagud 0-2 hjemme mod Southampton, men fik alligevel et point med sig fra opgøret.

Sunderland havde før lørdagens tidlige Premier League-kamp på hjemmebane mod Southampton vundet tre kampe i træk i alle turneringer og havde kun tabt en ud af de sidste ni, og man skulle derfor tro, at det var et hold med en masse selvtillid, der gik på banen på Stadium of Light.

Sådan så det bare ikke ud i starten af kampen, hvor gæsterne chokstartede og bragte sig foran med 2-0 i en fart.

Der var blot spillet fire minutter, da Jay Rodriguez gjorde det til 1-0, og da Dejan Lovren fordoblede efter en halv time, så det for alvor svært ud for Sunderland.

Men så begyndte holdet endelig at drage fordel af den selvtillid, der er blevet opbygget over de seneste par kampe, og derfor lykkedes det også holdet at få point ud af opgøret mod Southampton.

Minuttet efter Loverens scoring til 2-0 slog Liverpool-lejesvenden Fabio Borini tilbage, da han reducerede til 1-2 med et resolut spark efter en fin brysttæmning i feltet, og med 20 minutter tilbage gjorde Adam Johnson det til slutresultatet 2-2.

Sunderland skal på onsdag ud i en uhyre vigtig kamp, når holdet møder Manchester United i semifinalen i Capital One Cuppen. Det første opgør på hjemmebane vandt Sunderland 2-1.