Premier League

Steve Clarke forlader Liverpool

Førsteholdstræner Steve Clarke stopper i Liverpool, mens klubben gør klar til et stort indryk af Brendan Rodgers' egne folk.

Allerede da Kenny Dalglish blev fyret, tilbød Steve Clarke at stoppe i sit job, men dengang afviste Liverpool. Siden har klubben fået ny træner, og med en ny træner, kommer også nye folk i omklædningsrummet. Da man ansatte Rodgers, lavede man også en aftale med træner Colin Pascoe, analytiker Chris Davies og mediciner Glen Driscoll.

Clarke og Rodgers har en fortid sammen i Chelsea, da de begge var assistenter for José Mourinho. Rodgers mangler stadig at ansætte en assistent, og nu meddeler League Managers Association, at Clarke har forladt Liverpool.

Clarke er kendt som en stærk defensiv organisator, og han tilskrives blandt andet den defensive succes hos Liverpool i den forgangne sæson. En sæson hvor Liverpool sluttede som nummer otte, men deres forsvar blev kun overgået af de to Manchester-klubber. Det kan muligvis være årsagen til afskedigelsen, da Rodgers har annonceret et stilskifte på Anfield Road.