Succesfuld WBA-manager udskyder kontraktforhandlinger
Illustration
Premier League

Succesfuld WBA-manager udskyder kontraktforhandlinger

West Bromwich Albions har erklæret, at klubben gerne vil forlænge med succestræner Steve Clarke. Skotten venter dog gerne med at forhandle en ny kontrakt på plads til en gang i det nye år. 

Steve Clarke underskrev i sommeren 2012 en to-årig kontrakt med West Bromwich Albion. Og i sin første sæson som manager førte han klubben til dets højeste placering nogensinde i Premier League, da de sluttede som nummer otte. 

Nu har Clarke under et år tilbage af sin kontrakt med Birmingham-klubben, der for nyligt erklærede, at den meget gerne ville forlænge med skotten. Han vil dog selv gerne vente med at sætte sig ved forhandlingsbordet, til der er tyndet ud i kampene i klubbens tætte program. 

- Det er ikke så vigtigt for mig (at forhandle kontrakt netop nu, red.), for før vi når til at forhandle, har vi masser af kampe at spille. Min kontraktsituation skal nok passe sig sig selv, siger Clarke ifølge Sky Sports. 

- Vi har mange kampe i december og januar. Det er en travl, travl tid, men når vi får tid, så vil klubben og jeg sætte os og forhandle om, hvordan fremtiden skal se ud. 

Den umiddelbare fremtid for Clarke og West Bromwich byder på en kamp mod bysbørnene fra Aston Villa på mandag.