Tottenham snuser til Juve-talent
Illustration
Premier League

Tottenham snuser til Juve-talent

Tottenham vil have fat i Domenico Berardi i Juventus. Etienne Capoue kan blive en del af handlen. 

Godt nok har Emmanuel Adebayor fået gang i scoringerne i Tottenham-angrebet, men Roberto Soldado har ikke levet op til forventningerne siden sit sommerskifte og Jermain Defoe er fortid i Spurs fra slutningen af februar. 

Det efterlader Harry Kane og til dels Nacer Chadli som angrebsalternativer, og derfor kigger Tottenham efter forstærkninger på den position.

Og forstærkningen kan måske være kun 19 år gammel. Metro skriver, at Tottenham har kontaktet Juventus omkring et køb af Torino-klubbens angrebstalent Domenico Berardi.

Berardi er i øjeblikket udlejet til Sassuolo, hvor han fik sit navn i de internationale medier, da han scorede fire mål mod Milan. Det har vakt interessen hos flere topklubber, men Tottenham skulle være i spidsen af løbet om en handel til 135 millioner kroner. Der er dog også spekulationer om, at midtbanespilleren Etienne Capoue kan blive en del af handlen.

Indtil videre bliver det ved rygterne, og spørgsmålet er, om Tottenham tør at bruge så mange penge på så ung en spiller, efter de i sommer brugte næsten en millard kroner efter salget af Bale og endnu har de indkøb ikke slået igennem.