Tottenham-stjerne: Vi kan slå City
Foto: Getty Images
Premier League

Tottenham-stjerne: Vi kan slå City

Danny Rose er optimistisk for, at Tottenham kan gøre kål på Manchester City.

Der er spillet 17 runder af denne Premier League-sæson, og hele 16 gange er Manchester City gået fra banen med tre point, og kun en enkelt gang måtte de nøjes med uafgjort; det var i anden runde mod Everton.

Siden er det altså blevet til en imponerende stime på 15 sejre i træk, blandt andet over Liverpool, Chelsea, Manchester United og Arsenal, men nu venter der førerholdet en hård opgave mod Tottenham på lørdag.

Danny Rose tror på, at det er muligt for Tottenham at gøre en ende på stimen, når de gæster Etihad Stadium i weekenden.

- I øjeblikket ser de meget skræmmende ud – de scorer mål og holder buret rent. Men vi har gjort det godt der de sidste sæsoner, og det bør give os noget selvtillid.

- Vi var de første til at slå City i sidste sæson, og vi afsluttede Chelseas ubesejrede stime. Det er en udfordring, som vi alle ser frem til, siger Rose til Daily Mail.

Tottenham har høstet syv point i de sidste tre runder, og de ligger i skrivende stund på fjerdepladsen med 31 point, hvilket er hele 18 færre end Manchester City.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.