• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

United-profil ude indtil jul

United-profil ude indtil jul
Illustration

Manchester Uniteds Michael Carrick er så plaget af sine problemer med akillessenen, at han formentlig er skadet i seks uger.

Af Anders Dehn

Da Manchester United i søndags slog Arsenal på Old Trafford, var det med en Michael Carrick, der måske ikke burde have været på banen. Han spillede således på en skade, og efter kampen humpede han besværet rundt. 

I går blev han så tvunget til at trække sig fra det engelske landshold, der på fredag og tirsdag møder Chile og Tyskland, og nu viser det sig, at han formentlig først kommer tilbage på grønsværen på den anden side af jul. 

Manchester United bekræfter på klubbens officielle Twitter-profil, at Carrick må holde fire til seks uger pause på grund af den betændelse i akillessenen, han har døjet med i længere tid, og som han i går modtog en indsprøjtning for. 

Hvis prognoserne for den 32-årige englænder holder, misser han store dele af det hektiske december- og juleprogram, som de engelske klubber spiller, og nyheden kommer langt fra belejligt for United-manager David Moyes, der allerede bakser med en håndledsskadet Marouane Fellaini, der dog foreløbig spiller med en skinne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus