Premier League

United-spiller ude for sæsonen

Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller, Anderson, er væk for resten af sæsonen med en korsbåndsskade.

Seks måneder. Så lang tid skal Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller, Anderson, holde sig på sidelinien. 21-årige Anderson pådrog sig en korsbåndsskade i åbningsminutterne af Uniteds kamp mod West Ham i tirsdags, og de få minutter han fik på banen i dén kamp, bliver dermed de sidste han får i denne sæson.

Anderson kom til Manchester United i 2007 fra portugisiske FC Porto som et af de største talenter i europæisk fodbold. Men siden har brasilianeren haft svært ved at leve op til forventningerne på det engelske storholds stærkt besatte midtbane. For nylig afslørede han derfor, at han overvejede sin fremtid på Old Trafford.

Men nu er det sikkert, at den nærmeste fremtid skal bruges på sidelinien for Anderson. Det bekræfter Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson.

- Han (Anderson red.) er ude for resten af sæsonen. det er et hårdt slag for os. Skaden tager seks måneder, så forhåbentlig bliver han klar til den kommende sæson, siger Ferguson.

Udover Manchester Uniteds afgørende kampe i Premier League, Champions League og Carling Cup, betyder skaden også, at Anderson går glip af Brasiliens VM-slutrunde.