Der manglede ikke meget for Jonas Lössl og Mathias 'Zanka', da de to søndag var i kamp mod Manchester City.

Huddersfield, med Jonas Lössl på mål og Mathias 'Zanka' Jørgensen i midterforsvaret, havde søndag besøg af Premier League-topholdet Manchester City, og her lignede det længe, at danskerklubben kunne få noget med fra opgøret.

Kampen endte med en 2-1-sejr til titelaspiranterne, men efter første halvleg var det Huddersfield, der havde mest at glæde sig over. Her var de nemlig foran med 1-0 efter et selvmål fra Otamendi, der snittede et hjørnespark i eget net. Kort forinden havde Zanka tilmed været farlig, men sendte bolden forbi.

I anden halvleg fik Sergio Agüero udlignet på et straffespark, hvor han sendte den danske keeper til den gale side og kunne score overbevisende nemt. Derefter fulgte et meget tungt pres mod Huddersfield-målet, hvor Lössl flere gange måtte diske op med redninger.

Det samme gjorde han også med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid, men her røg riposten lige i brystet på Raheem Sterling, som kunne sende bolden op i en blød bue, der endte med at bolden gik i netmaskerne.

Sejren til Manchester City betyder, at de er otte point foran Manchester United på andenpladsen, og City fastholder en god stime i denne sæson, hvor de kun én gang har mistet point - og her spillede de uafgjort. Huddersfield derimod er på 11. pladsen i Premier League.

Hvis du vil se højdepunkterne, så er de lige nedenfor.