Villa-boss frygter fyreseddel
Illustration
Premier League

Villa-boss frygter fyreseddel

Aston Villa-manager Paul Lambert indrømmer, at han frygter at blive fyret. 

Blot to sejre i sine seneste ti hjemmekampe har Aston Villa fået, og klubben ligger ikke mere end fire point fra nedrykningsstregen i Premier League. Den dårlige form har skabt rygter om utilfredshed med klubbens manager, Paul Lambert, og han er dog også klar over, at han ikke kan tage sit job for givet. 

- Jeg har altid den der frygt (for at blive fyret, red.). Det havde jeg også, da jeg selv spillede, og det har jeg også nu som manager. Det tror jeg, at man bliver nødt til at have, siger Lambert til Sky Sports og fortsætter:

- Sådan har det været i alle de klubber, hvor jeg har været. 

Lambert overtog trænersædet på Villa Park sidste sommer, og i sin første sæson var resultaterne til at starte med ikke meget bedre end nu. Men en fantastisk slutspurt, hvor holdet vandt fem af sæsonens sidste ti kampe, sikrede dem overlevelse i Premier League. Og Paul Lambert mener ikke, at klubben med bestyrelsesformand Randy Lerner i spidsen er tættere på at fyre ham nu, end de var i sidste sæson. 

- Jeg tror ikke, vi får det sværere, end vi havde det i sidste sæson, og der var Randy virkelig god. Jeg snakkede med ham så sent som i går, og vi snakkede helt fint. Vi har en plan for, hvordan vi skal klare det her. 

Efter fire nederlag i træk fik Aston Villa i går et enkelt point, da de spillede 1-1 på hjemmebane mod Swansea.