Villa-manager: Helenius skal ikke lejes ud
Illustration
Premier League

Villa-manager: Helenius skal ikke lejes ud

Nicklas Helenius bliver ikke lejet ud til en mindre klub, fastslår Aston Villa-manager Paul Lambert, der mener, danskeren skal blive og bygge noget mere fysik på sin krop.

Nicklas Helenius har fået seks optrædener for Aston Villa siden skiftet fra AaB i sommer, men da Libor Kozak brækkede benet, var der måske håb om at manager Paul Lambert ville bruge ham noget mere, men i stedet lejede han Grant Holt i Wigan, og så var den 22-årige dansker lige vidt.

Siden har der været snak om en lejeaftale med en mindre klub, der kunne vænne Helenius til engelsk fodbold, men det kommer ikke til at ske. Lambert vil ganske enkelt ikke leje ham ud.

- Ikke i øjeblikket, nej, siger Lambert til Birmingham Mail direkte adspurgt, om det er et tema.

- Han er ikke frustreret. Det er én ting, Nicklas ikke er. Hvis du ser Nicklas afslutte til træning, så misser han meget sjældent målet. Han er en ung fyr, og han lærer. Holt vil bringe erfaring. Han er en klog spiller. Han vil give dig frispark, hvor en ung spiller måske ikke er i stand til at gøre det for dig. Når Nicklas begynder at få den fysiske side med, så kan han klare det. Jeg har ingen bekymringer omkring det. Holt har erfaring, og han ved, hvordan han skal bruge sin krop.

Nicklas Helenius' seks kampe for Villa fordeler sig på tre Premier League-kampe og tre cup-kampe, hvoraf han scorede i den sidste mod Sheffield United. Uheldigvis tabte Villa 2-1 og er ude af begge pokalturneringer.