Vincent Tan: Fødselsdato skal bestemme Cardiff-skifte
Illustration
Premier League

Vincent Tan: Fødselsdato skal bestemme Cardiff-skifte

Engelske medier skriver, at Cardiff-ejer Vincent Tan har besluttet kun at købe spillere, der har tallet otte stående på fødselsattesten. Det er nemlig hans yndlingstal og et respekteret nummer i Malaysia.

Vincent Tan er en spøjs mand. Og på alle måder en meget kontroversiel mand. Det kan man bare spørge den nu fyrede Cardiff-manager Malky Mckay om. Hans forhold til den malaysiske klubejer var ikke ligefrem hjertevarmt, før han i fredags blev sparket ud af vagten.

Hjertevarmt kan man heller ikke kalde fansenes forhold til Vincent Tan. Så godt som alle med Cardiff-blod i årerne ønsker Vincent Tan ud af vagten så hurtigt som overhovedet muligt.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at det kommer til at ske foreløbig, og derfor er det også karismatiske Tan, der skal guide Cardiff gennem det kommende transfervindue, hvor det er ventet, at Premier League-oprykkerne vil forstærke sig. Vincent Tan stiller dog store krav til de spillere, han vil forsøge at købe, skriver engelske medier.

Dog ikke så meget til deres sportslige kunnen.

I stedet er det meget vigtigt for klubejeren, at kommende Cardiff-spillere har tallet 8 i deres fødselsdato. 8 er et meget respekteret nummer i Malaysia, så hvis tallet figurerer på en spillers fødselsattest, kan det ifølge Tan ikke gå galt. Så hvis der render en spiller rundt i verden, der er født den 8/8-1988, så kan denne med garanti snart se frem til at modtage et opkald fra Vincent Tan.

Man kan sige meget, men det er bestemt ikke kedeligt, det der foregår i Cardiff!

Andreas Cornelius er i øvrigt født den 16. marts 1993 - måske det i virkeligheden er det, der er grunden til danskerens manglende gennembrud i Cardiff.