WBA's franske lejesvend: Hvorfor ikke blive?!
Illustration
Premier League

WBA's franske lejesvend: Hvorfor ikke blive?!

Morgan Amalfitano, der er lejet ud i denne sæson fra Marseille, åbner for at skifte til West Bromwich Albions permanent. 

Fra varme, kulørte Marseille til bragende industrielle Birmingham. Det lyder ikke umiddelbart som en byttehandel, nogen ved deres fulde fem ville gøre. Men for Morgan Amalfitano, der i denne sæson er udlejet fra storbyen på den franske Middelhavskyst til Birmingham-klubben West Bromwich Albion, har skiftet fra Ligue 1 til Premier League været lige det, han har drømt om.

Og hvis det er muligt, vil han gerne skifte permanent til WBA. 

- Det vigtigste er i første omgang at gøre det godt. Og det gør jeg jo egentlig lige nu. Men senere, hvorfor skulle jeg ikke bare blive her? Vi har et stærkt og kompetent kollektiv, siger franskmanden til Express and Star.

Den 28-årige midtbanespiller havde inden skiftet til WBA spillet hele sin karriere i Frankrig, men drømmen om Premier League lå hele tiden og lurede. 

- Jeg har drømt om at spille i Premier League i de seneste år, og nu, hvor det er lykkedes mig at komme herover, er jeg rigtig glad. 

WBA har, blandt andet takket være franskmandens gode form i de seneste kampe, fået ni point ud af de første syv runder i Premier League.