WBA's stjernefrø tæt på ny aftale
Illustration
Premier League

WBA's stjernefrø tæt på ny aftale

Det engelske talent Saido Berahin vil ifølge West Bromwich-manager Steve Clarke skrive under på en ny aftale med klubben inden for de næste 24 timer. 

Det vagte opsigt, da Saido Berahinos agent afslørede til pressen, at den 20-årige angriber ikke tjente meget mere end 30.000 kroner om måneden. Var det et vink med en vognstang til større klubber om, at talentet var utilfreds i sin klub, West Bromwich Albion? Berahinos manager, Steve Clarke, så det i hvert fald sådan, og irettesatte agenten. 

Siden har Berahino og West Bromwich sat sig ned og forhandlet om en ny kontrakt, og den ser nu ud til at være på plads. 

- Jeg er sikker på, at Saido vil sætte sin underskrift på en ny aftale med os inden for de næste 24 timer, siger Steve Clarke til klubbens hjemmeside. 

Den unge angriber har markeret sig særdeles positivt i denne sæson, hvor han har scoret mod Arsenal, Manchester United, Crystal Palace, samt lavet seks mål for det engelske U21-landshold på fire kampe. Og den gode form har fået klubber som netop Arsenal og Manchester United til at følge angriberen. 

- Det bliver godt for ham at skrive under, for han er blevet lidt forstyrret af al opmærksomheden og af den lange forhandlingsperiode. 

- Han har været et frisk pust på holdet, og han har allerede bidraget med rigtig meget til holdet. 

Berahino fik chancen tidligere på sæsonen, da flere af West Bromwich mere etablerede angriber-navne røg på sidelinjen med skader.