Wenger: Bendtner i spil til Coventry-kamp
Illustration
Premier League

Wenger: Bendtner i spil til Coventry-kamp

Nicklas Bendtner er i spil til Arsenals opgør mod Coventry om otte dage, men matchen mod Southampton den 28. januar er mere realistisk.

Nicklas Bendtner blev den helt store helt for Arsenal 1. januar, da han kort før tid scorede for The Gunners i hjemmekampen mod Cardiff, som blev vundet 2-0 af London-klubben. Danskeren slap dog ikke fra scoringen helt uden knubs.

I forbindelse med målet blev Nicklas Bendtner nemlig skadet i anklen, og han har ikke været i aktion for Premier Leagues tophold siden. Det kommer han heller ikke i lokalopgøret mod Fulham på torsdag, men FA Cup-mødet med Coventry om otte dage er i spil for den danske landsholdsangriber.

- Han har en lille chance for at nå Coventry-kampen. Men sandsynligvis bliver det efter den, siger Arsenal-manager Arsene Wenger til klubbens hjemmeside.

Dermed skal man formentlig ikke sætte næsen op efter at se Nicklas Bendtner i aktion for Arsenal igen før i opgøret mod Southampton den 28. januar. Foruden Bendtner er Theo Walcott, Nacho Monreal, Tomas Rosicky, Mikel Arteta, Tomas Vermaelen og Aaron Ramsey på skadeslisten for Arsenal.