Wenger: Sanchez-afgang mindre smertefuld end Van Persies
Foto: Getty Images
Premier League

Wenger: Sanchez-afgang mindre smertefuld end Van Persies

For Arsene Wenger vil et farvel til Alexis Sanchez ikke være lige så hårdt som tidligere erfaringer.

Et af de største spørgsmål netop nu er, om Alexis Sanchez forlader Arsenal i dette transfervindue. Manchester United er favorit til at signe chileren, og skulle det ske, kommer det ikke til at gøre lige så ondt, som da man mistede Robin Van Persie til samme klub.

- Vi tog Van Persie, da han spillede på reserveholdet i Feyenoord. Vi arbejdede lang tid med ham. Når man får dem der, og de forlader dig, er det det mest smertefulde, siger Arsene Wenger til The Telegraph.

Som en del af handlen skal Henrikh Mkhitaryan angiveligt sendes den anden vej, og samtidig kigger Arsenal også på både Pierre-Emerick Aubameyang og Malcom.

- Vores fans ved, at Alexis ikke vil forlænge. De har accepteret den ide og det faktum, at det ikke bliver envejstrafik. Det bliver tovejstrafik, og det kommer til at gøre det lidt nemmere og lidt mindre skuffende. Vi mister en spiller, men vi kan få en anden, forklarer Wenger.

Robin Van Persie forlod Arsenal tilbage i 2012, og i dag spiller han for Fenerbahce. Alexis Sanchez kom til Arsenal i 2014.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.