Premier League

West Ham byder på Norwich-topscorer

Jagten på Norwich-topscorer Grant Holt intensiveres, efter angriberen har ytret et ønske om at blive solgt. Oprykkerne fra West Ham står klar med et bud.

Norwich og Grant Holt imponerede i den forgangne Premier League-sæson. Norwich med en 12. plads og Holt med 15 sæsonscoringer. Nu vil Holt gerne videre fra kanariefuglene. I sidste måned fortalte han ledelsen i Norwich, at han gerne vil sælges, men det afviste klubben. Nu kan Sky Sports berette, at West Ham har budt 40 millioner kroner for den 31-årige angriber.

Fremtiden i Norwich er usikker efter træner Paul Lamberts skifte til Aston Villa i den forgangne uge, og Holt kan formentlig lokkes af en bedre løn og en potent trup hos The Hammers. Holts agent bekræfter, at angriberen ønsker at forlade Norwich og Carrow Road.

- Han (Holt) ville gerne slutte karrieren i Norwich, men han fik at vide 'du er for gammel'. Det synes jeg, var en forkert ting at sige midt i en kontraktforhandling, siger agenten Lee Payne til Sky Sports.

Holt, der i pressen længe var i spil til en plads på det engelske landshold, har spillet i hele 12 klubber i sin 10-årige karriere.