Wieghorst på vippen i Laudrups Swansea?
Illustration
Premier League

Wieghorst på vippen i Laudrups Swansea?

Swansea-bestyrelsen vil foretage ændringer i Michael Laudrups stab, og det kan ende med at koste Morten Wieghorst og Erik Larsen jobbet.

Der er røre i Wales for tiden, og det er med Michael Laudrup som hovedperson. De seneste dage er der sat spørgsmålstegn ved Michael Laudrups fremtid i Swansea, og nu sættes de samme spørgsmålstegn så ved Laudrups tro følgere Erik Larsen og Morten Wieghorst.

Swansea vil lave en større trænerrokade uden om Michael Laudrup, og det kan komme til at betyde, at Morten Wieghorst og Erik Larsen bliver overflødige, skriver lokalavisen South Wales Evening Post.

Ifølge avisen skulle Swansea-ejerne være klar til at gøre klubbens tidligere anfører Garry Monk til en del af trænerstaben og samtidig forfremme Pep Clotet, der blev hentet til klubben i november.

Sker det, vil Laudrups håndplukkede stab med Erik Larsen og Morten Wieghorst være i fare for at blive til overs, forlyder det. Samtidig vil en sådan omstrukturering rundt om Lausrup også betyde tvivl om den danske managers egen fremtid.

Der spekuleres i, om Michael Laudrup selv kunne finde på at bryde med klubben, hvis denne sætter sig for at lave om på Laudrups trænerstab.