17-årig Barcelona-angriber tager til Roma
Illustration
La Liga

17-årig Barcelona-angriber tager til Roma

Det paraguyanske Barcelona Antonio Sanabria skulle have afvist at forlænge med FC Barcelona for i stedet at skifte til Roma, der har udløst hans frikøbsklausul.

17-årige Antonio Sanabria bliver betragtet som ét af de næste store produkter fra FC Barcelonas afdeling for talenter, men måske får vi aldrig Sanabria at se på Barcelonas førstehold. International Business Times i England har været i kontakt med Sanabrias agent Raul Verdu, der bekræfter, at Sanabria har afvist Barcelonas tilbud om at forlænge hans nuværende kontrakt, der løber til 2015.

I den kontrakt findes en frikøbsklausul på cirka 22 millioner kroner, og den er Serie A-klubben AS Roma klar til at indfri fra starten af næste sæson, hvor Rom-klubben igen får en ny kvote af ikke-europæiske indkøbsmuligheder (hver klub kan købe to på én sæson). Tilbuddet fra Roma skulle være så lukrativt for Sanabria, at han er klar til at tage det, men han vil angiveligt vente til slutningen af næste uge med at annoncere sine planer.

FC Barcelona ønsker brændende at holde på Antonio Sanabria, der har scoret fire mål i tre kampe i Youth League for klubben, men selv ikke førsteholdstræner Tata Martino har kunnet overbevise paraguyaneren om, at det er en god ide at blive. Han føler, han er klar til at spille seniorfodbold, og når han ikke kan komme til det i Barcelona, vil han videre.

Også Arsenal skulle stå klar med en lukrativ kontrakt til Sanabria, men dem skulle han have sagt nej til på grund af udfordringerne med at skaffe ham en britisk arbejdstilladelse.