Almeria nedlagde Atletico og åbner døren for Barca
Illustration
La Liga

Almeria nedlagde Atletico og åbner døren for Barca

Almeria fik en 2-0-sejr hjemme over Atletico og reservemålmand Daniel Aranzubia, der havde en betydelig andel i nederlaget. 

Atletico Madrid måtte lørdag forlade banen med blot 10 mand og et nederlag til bagagen, da Almeria hentede en uventet 2-0-sejr over hovedstadsklubben.

Atletico gik ind til kampen som La Ligas nummer et og skulle forsøge at lægge pres på de forsvarende mestre Barcelona - der spiller mod Sevilla søndag - men de mødte et hårdtkæmpende Almeria-hold med stor spændevidde.

Oplagte chancer var der ikke mange af i første halvleg, og man skulle helt frem til ti minutter før slutfløjt, før nettede blafrede.

José Antonio Verza sendte Almeria i front, idét hans indlæg fandt vej til målet, takket være et målmandsdrop af Daniel Aranzubia, mens Verza selv fordoblede føringen seks minutter senere fra straffesparkspletten, efter reserven Aranzubia var blevet smidt ud for at nedlægge Jonathan Zongo .

Resultatet efterlader Atletico med 57 point, det samme antal som Real Madrid , der lægger sig øverst takket være målforskellen.