Barca-træner hylder hattrick-helt
Illustration
La Liga

Barca-træner hylder hattrick-helt

Gerardo Martino havde rosende ord til Pedro efter offensivspillerens hattrick mod Getafe. 

Barcelona var under pres i aftenens udekamp mod Getafe, der hurtigt bragte sig foran med 2-0. Alligevel lykkedes det Gerardo Martinos tropper af vende kampen og slutteligt sejre med hele 5-2. 

Efter kampen var Barcelona-træneren særdeles utilfreds med de første 20 minutter, men anderledes tilfreds med de sidste 70.

- Pique burde have scoret til 1-0, og derefter havde vi 20 utrolig dårlige minutter, som kunne have kostet os. Men vi fortsatte vores spillestil og havde derefter 70 gode minutter, sagde Martino efter kampen.

Getafes tidlige 2-0-føring blev hurtigt forvandlet til 3-2 på et hattrick af Pedro, og Martino lovpriste efterfølgende den lille spanske angriber.

- Han spillede en fatastisk kamp, og han scorer altid. Men overordnet var det en solid holdpræstation. Pedros hemmelighed er, at han aldrig giver op. Det er derfor, at alle trænere ender med at elske ham, lyder det fra "Tata".

Med sine tre mål i dag lyder Pedros sæsontotal i La Liga på 10 scoringer, hvilket gør ham til intern topscorer i Barcelona.