Casillas: El Clasico under Mourinho var som at være med i Star Wars
Foto: Getty Images
La Liga

Casillas: El Clasico under Mourinho var som at være med i Star Wars

Iker Casillas husker tilbage på Real Madrids kampe mod Barcelona med et smil på læben, når han tænker på, hvordan det var med Mourinho som træner.

Hvis der er en ligakamp i verden, som virkelig kan få omverdenen til at gå i stå i 90 minutter plus det løse, så er det El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona, og en af de spillere, som har spillet en god portion af de kampe er den tidligere Real-målmand Iker Casillas.

Han har også haft en del forskellige trænere til disse kampe, men særligt en af dem skilte sig mere ud end de andre. Her er der nok ikke så overraskende tale om den nuværende Manchester United-manager José Mourinho.

Det fortæller Casillas i et interview med Michael Robinson i en specialudsendelse på Movistar.

Her skulle der være en vis sammenhæng med en vis film - og der var i den grad tale om helte mod skurke, når Mourinho skulle sætte holdet op. 

- Det handlede om, hvem der var de gode, og hvem der var de onde - og hvem af de gode, eller dem der skulle opfattes som de gode - som var på den mørke side. Hvem der var på den gode side. Det var lidt som om, at man var en del af Star Wars, siger Casillas uden at kunne lade være med at grine.

Casillas selv skiftede væk fra Real Madrid i sommeren 2015 til Porto.