Celta Vigo afviste bud på tidligere FCN-profil
Foto: Getty Images
La Liga

Celta Vigo afviste bud på tidligere FCN-profil

Stanislav Lobotka var rygtet til Inter i det foregående transfervindue, og et skifte kunne meget vel være sket. Men Celta Vigo afviste transferbuddet.

I Superligaen var den tidligere FC Nordsjælland-spiller, Stanislav Lobotka, en populær herre. Samme indtryk har slovakken gjort i La Liga, og af den grund meldte Inter sin interesse i januar.

Ifølge Stanislav Lobotkas egen agent, Branislav Jasurek, var midtbanespilleren dog langt fra et skifte til Serie A og Inter.

Det uddyber Celta Vigos fodboldpræsident, Filipe Minambres, nu i et interview med avisen, El Desmarque.

- Inter var meget interesseret i Stanislav, men vi fortalte dem, at vi ikke ville forhandle om en pris under hans frikøbsklausul, siger Filipe Minambres ifølge footballespana.net.

I stedet fortsætter han for Celta Vigo, og bare efter et halvt år i den spanske klub har spilleren da også imponeret ledelsen. Nu kan Stanislav Lobotka øjne gevinster.

- Intentionen har hele tiden været at beholde ham på grund af hans personlighed og hans præstationer. Vi har talt med hans repræsentanter om lønforhøjelse og en forlængelse af aftalen, tilføjer Filipe Minambres.

Slovakken er bundet til klubben frem til 2022.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.