En måneds karantæne for Ronaldo-rødt
Illustration
La Liga

En måneds karantæne for Ronaldo-rødt

Cristiano Ronaldo har fået tre spilledages karantæne for sit røde kort mod Athletic Bilbao. Nu har dommer Miguel Angel Ayza fået karantæne i en måned.

Cristiano Ronaldo blev i weekenden udvist mod Athletic Bilbao for at slå anfører Carlos Gurpegi. Han fik efterfølgende tre spilledages karantæne, og nu har den spanske ligas tekniske dommerkomité besluttet at suspendere dommer Miguel Angel Ayza på grund af hændelsen.

Ayza er udelukket fra at dømme i den spanske liga den næste måned, hvorfor Real Madrid og Cristiano Ronaldo har fået nye argumenter til deres appelsag, der bliver behandlet i dag. Ronaldo fik den ene spilledag for selve forseelsen og de to andre for brokkerier på vej ud af banen.

I spanske medier går der desuden rygter om, at Miguel Angel Ayza kan blive fjernet fra listen over dommere med licens til at dømme i Primera Division, og det står klart, at han i hvert fald ikke kommer til at dømme Real Madrid mere i denne sæson.

Cristiano Ronaldo spillede onsdag aften med i Real Madrids 3-0 sejr i Copa del Rey over Atletico Madrid. Karantænen gælder kun ligakampe, og derfor kan Ronaldo altså også stille op i returopgøret mod bysbørnene fra Atletico i næste uge.