Espanyol lægger afstand til bunden

Espanyol lægger luft til bunden af tabellen med en 4-2-sejr over Valladolid.

Espanyol var for stærk for Valladolid hentede en 4-2 i søndagens tidlige La Liga-opgør.

Valladolid kunne ellers have lagt afstand til bunden med en sejr i den svære udebanekamp mod det mindre kendte Barcelona-hold, men indkasserede i stedet et pænt stort nederlag.

Sejren var der således aldrig tvivl om. For tre fjerdele inde i opgøret var Espanyol foran med 4-0.

Allerede efter fem minutter sendte Sergio Garcia hjemmeholdet i front på straffespark, og med syv minutter til halvleg fordoblede Cristian Stuani føringen.

Efter pausen blev det ikke bedre for Valladolid, da Victor Sanchez Mata gjorde det til 3-0, inden Stuani atter var farlig foran mål og sendte værterne på 4-0.

Valladolids Javi Guerra fik dog reduceret med et kvarter igen, mens Victor Perez gjorde nederlaget mindre ydmygende, da han to minutter før tid reducerede til kampens resultat, 4-2.