Messi har stadig et ønske om at spille for sin barndomsklub
Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
La Liga

Messi har stadig et ønske om at spille for sin barndomsklub

Lionel Messi fortæller om, at han stadig ønsker at spille for Newell’s Old Boys.

Til sommer har Lionel Messi kontraktudløb i FC Barcelona, og selvom klubbens præsident, Josep Maria Bartomeu, har hævdet, at de to parter er nået til enighed om en kontraktforlængelse, er der stadig ingen bekræftelse på det.

Dermed kan den argentinske superstjerne frit forhandle med andre klubber fra årsskiftet. Muligheden for, at han forlader FC Barcelona efter 600 kampe for den spanske storklub er til stede, om end chancerne for, at han bliver under Ernesto Valverdes vinger synes stor.

Lionel Messi har dog udtrykt sin interesse i at vende tilbage til barndomsklubben i Argentina, Newell’s Old Boys, men han vil dog ikke afsløre for meget omkring sin fremtid.

- Ønsket er altid at spille for Newell’s. Det er, hvad jeg drømte om som dreng. Da jeg kom til klubben forestillede jeg mig at spille i Primera Division, men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske om et par år. Jeg kan ikke sige, at jeg kommer tilbage, fordi jeg ved ikke, hvor jeg kommer til at være, fortæller Messi til den argentinske TV-kanal, TyC Sports.

Lionel Messi og Barcelona har i øjeblikket kurs mod det spanske mesterskab, efter allerede at have distanceret Real Madrid med otte point i mesterskabsræset.


Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.