Messi om forholdet til Ronaldo: Vi kan ikke blive venner
Foto: Getty Images
La Liga

Messi om forholdet til Ronaldo: Vi kan ikke blive venner

Lionel Messi opfatter ikke Ronaldo som en person, som han kan blive venner med. De møder ganske enkelt ikke hinanden nok til, at det kan ske, forklarer han.

Barcelona offentliggjorde for få dage siden en ny kontrakt med Barcelona, og dermed ser det ud til, at en af verdens bedste spillere nogensinde bliver i klubben resten af karrieren. Derfor ser det også ud til at den lange duel mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi fortsætter nogle år endnu.

De to har på banen kæmpet om det spanske mesterskab og Champions League-titler samt prisen som årets spiller, som også er kendt som Ballon d'or. 

Tidligere har Ronaldo udtalt, at han godt har kunne se de to blive venner efter karrieren som spiller, men helt så sikker er Lionel Messi ikke. Det gør han klart i et stort og bredt interview med den spanske sportsavis Marca.

- Jeg ved ikke om vi kan blive venner. Venskaber er skabt af at bruge tid sammen og lære hinanden at kende. Vi har intet forhold til hinanden, som primært skyldes, at vi kun taler sammen til prisfester. Alt er okay, men vores liv mødes bare ikke så ofte, siger Messi.

I interviewet kommer han desuden også ind på, at han er begyndt at se Ligue 1 mere, som nok skyldes, at Neymar er skiftet til ligaen, samtidig med, at han helst ikke selv laver mad, men godt kan.

Endelig er der også nyt i forhold til argentinerens behov for siesta. Det gør han nemlig ikke længere, og ifølge ham selv har han det med at glemme det, og at det kun er med landsholdet, at han kan få en lur - og med hans børn nu er det helt umuligt, når han er hjemme.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.