Messi: Ronaldo en fortjent vinder
Illustration
La Liga

Messi: Ronaldo en fortjent vinder

Lionel Messi anerkendte ærkerivalens sejr i Ballon d'Or, men satser på at vende tilbage til næste år og hente sin femte pris.

Rivaliseringen mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er enorm. I går tog Ronaldo så et stik hjem med kåringen til verdens bedste fodboldspiller 2013. Det på trods af, at Lionel Messi ikke havde skænket Ronaldo en eneste stemme og vice versa.

For de to konkurrenter ser ikke lige hinandens vej, når der skal deles stemmer ud, men alligevel ville den lille argentinger gerne medgive, at Ronaldo vandt Ballon d'Or på helt fair vis.

- Han havde et godt år, så der er ikke andet at sige til det. Det var et godt år for os alle tre, og det er derfor, vi tre var der. Hvem end, der vandt den, ville have været en fortjent vinder, sagde Messi efter det store show i Zürich.

Messi har de seneste fire år hentet den store titel, men i 2013 mente landstrænere, landsholdsanførere og journalister, at Ronaldo havde været bedre end en til tider skadet Messi.

- Jeg ved ikke, om det havde været anderledes, hvis ikke jeg var blevet skadet, men jeg var ude i lang tid. Det betød, at jeg ikke var i den bedste form i slutningen af Champions League, og det betød, at jeg startede sæsonen skadet. Jeg var ude i lang tid, men det har intet med det at gøre. Cristiano havde et godt år og vandt titlen fortjent.

- Lad os håbe, jeg kommer tilbage til næste år, og at klubben er repræsenteret igen ligesom i år med fire spillere i FIFPro XI (verdensholdet, red.) Jeg ville gerne vinde titlen selvfølgelig, jeg vil altid gerne vinde, men som jeg siger, har jeg ingen beklagelser. Cristiano er en værdig vinder, han fortjener det, siger Messi.