Modric: Ancelotti og Ferguson ville have mig
Illustration
La Liga

Modric: Ancelotti og Ferguson ville have mig

Luka Modric fortæller, at hans træner i Real Madrid Carlo Ancelotti forsøgte at få ham til både Chelsea og PSG, og at Alex Ferguson ville hente ham til Manchester United.

Luka Modric skiftede i 2012 til Real Madrid under stor ståhej. Kroaten havde ønsket sig væk fra Tottenham siden sommeren 2011, hvor flere klubber ville have ham, men Tottenham ville ikke sælge, og i sommeren 2012 gik han blandt andet i strejke for at blive solgt.

Det lykkedes Modric at komme væk, og i sommer lykkedes det så italienske Carlo Ancelotti at blive træner for Modric, der nu fortæller, at Ancelotti flere gange har forsøgt at få ham til sine klubber, og at de mange forlydender om interesse fra Manchester United også var sande.

- Ancelotti ville have mig for et år siden i PSG og i 2011 til Chelsea. Men så kom André Villas-Boas (til Chelsea red.), og Tottenham ville ikke lade mig gå. Jeg kendte også til intetresse fra United, og selv om transferen ikke gik igennem, er det en stor ære for mig at være ønsket af en stor mand som Sir Alex, siger Modric i et interview med La Gazzetta dello Sport i forbindelse med Real Madrids besøg i Torino, hvor de i går mødte Juventus.

Luka Modric kom til Tottenham i 2008 og var i sine sidste sæsoner i den engelske klub én af Premier Leagues bedste spillere.