Presset Zidane: Jeg står med ansvaret
Foto: Getty Images
La Liga

Presset Zidane: Jeg står med ansvaret

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane er klar over, at han kæmper for sit job.

De første to sæsoner under Zinedine Zidane har været en ubetinget succes for Real Madrid. 

Los Blancos har vundet både den spanske liga en enkelt gang og Champions League-trofæet historiske to gange i træk, men i denne sæson har det haltet gevaldigt for Zidane og co. 

Real Madrid er langt efter FC Barcelona i La Liga, og selvom man forleden svarede igen med en imponerede 7-1 sejr over Deportivo, så rendte den spanske storklub onsdag ind i endnu en massiv skuffelse, da man blev sendt ud af Copa del Rey med et 2-1 nederlag til Leganes på Bernabeu. 

Franske Zidane påtog sig efter kampen en stor del af ansvaret for det pinlige nederlag:

- Det er helt tydeligt et stort nederlag for mig, og jeg føler mig meget ansvarlig. Vi spillede ikke vores spil, efter at vi ellers havde vundet en kompliceret kamp på udebane. Vi spillede ikke godt nok, og det er en svær aften for alle lige nu.

- Vi kan ikke ændre på det nu. Vi havde 90 minutter til at gøre det, og det formåede vi ikke. Nu skal vi samle os selv op, fordi på lørdag er der en ny kamp, fortalte Zidane ifølge Marca.

Real Madrid-træneren blev efterfølgende spurgt ind til, hvorvidt kampene mod Paris-Saint Germain i Champions League nu bliver endnu vigtigere, da hans job kan være på spil. Til det svarede han:

- Det er helt tydeligt, at det er mig, som er ansvarlig for det her. Det er mit job at finde løsninger, så holdet kan præstere optimalt, lød det fra Zidane.

Real Madrid søger oprejsning på lørdag, når de gæster Valencia i den spanske La Liga. Den første af de to kampe mod PSG bliver spillet den 14. februar. 

Du kan se højdepunkterne fra Real Madrids kamp mod Leganes i videoen over artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.