Ronaldo mærker alderen trykke: Kan ikke det samme som for ti år siden
Foto: Getty Images
La Liga

Ronaldo mærker alderen trykke: Kan ikke det samme som for ti år siden

Den nu 33-årige Cristiano Ronaldo sigter efter at fortsætte på allerhøjeste niveau i flere år endnu. Men han erkender, at han ikke længere kan det samme som for ti år siden.

Real Madrids portugisiske stjernespiller Cristiano Ronaldo rundede 33 år i mandags, og i den forbindelse har den målfarlige herre fortalt om sine ambitioner om de kommende år, hvor stadig regner med at forblive en af verdens bedste.

Det gør han i et interview med GQ magazine.

- Jeg har ambitioner. Masser af ambitioner. Jeg synes, at alle skal jagte deres drømme. Jeg jagtede mine, og jeg det vil jeg blive ved med. For at forbedre mig og nå endnu mere, lyder det fra Ronaldo.

Han kan dog ikke løbe fra, at fysikken ikke længere er den samme, og advarslerne er allerede ved at komme. Derfor passer han også godt på sin krop, så længe det betyder, at han kan forlænge sin karriere.

- Jeg er nødt til at tage tingene meget seriøst og være på 100 procent. Jeg kan ikke længere gøre de samme ting, som for 10 år siden, og for at fastholde sig selv på dette niveau, så er man nødt til at ofre sig, siger Ronaldo.

I denne sæson har Ronaldo ikke haft den vante succes på banen, som tidligere, og Real Madrid er med én kamp færre end Barcelona 19 point bagefter sidstnævnte i den spanske La Liga.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.