Ronaldo planlægger pension: Jeg vil lave film
Foto: Getty Images
La Liga

Ronaldo planlægger pension: Jeg vil lave film

Cristiano Ronaldo er fuldt fokuseret på sin aktive karriere som fodboldspiller. Men når han går på pension, har han flere planer med sit brand.

Han har vundet stort set alt, hvad der er at vinde i international topfodbold. Champions League, det engelske mesterskab, det spanske mesterskab, EM med Portugal og utallige individuelle hæderspriser, herunder fem Ballon d'Ors.

Der er ingen, der kan betvivle, at 32-årige Cristiano Ronaldo kan se tilbage på en gloværdig karriere som professionel fodboldspiller, når han en dag vælger at trække stikket. 

Selv er han overbevist om, at han har mange gode år i sig endnu, og han er da også fortsat fuldt fokuseret på sine præstationer på grønsværen i Real Madrid og for det portugisiske landshold.

Men uden for banen har Ronaldo også i årevis plejet sit brand CR7. Cristiano Ronaldo har tøjserier, parfumer og hoteller, så han har en plan klar, når han ikke længere vil spille fodbold:

- Jeg har en drøm om at lave film. Jeg har i forvejen mine hoteller, mine træningscentre og min tøjkollektion med Nike. Jeg ser mig selv som en forretningsmand. Lige nu er jeg fuldt fokuseret på, hvad jeg laver, selvom jeg godt er klar over, at enden før eller siden vil komme.

- Mit liv efter fodbold vil dog blive smukt, det er jeg sikker på. Jeg taler ikke om penge, men om nydelsen ved at lave noget andet, fortæller han i et interview med Alessandro del Piero til Sky Sports Italia. 

Cristiano Ronaldo blev tidligere på året vurderet til at være den person i sportsverdenen, der tjener mest, og i sommers blev hans brand CR7 anslået til at være mere end 100 millioner euro værd. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.