Ronaldo udvist i Real Madrid-skuffelse

Real Madrid måtte nøjes med et enkelt point ude mod Atheltic Bilbao, i en kamp hvor Cristiano Ronaldo også blev smidt ud.

Med en 4-0-sejr over Real Sociedad indtog Atletico Madrid søndag aften førstepladsen i La Liga, men Real Madrid formåede ikke at gå i fodsporene på lokalrivlaerne, da holdet blot spillede 1-1 ude mod Atheltic Bilbao, i en kamp hvor Cristiano Ronaldo blev vist ud.

Barcelona havde ellers åbnet døren med et 2-3-nederlag til Valencia hjemme på Camp Nou lørdag aften, men med Real Madrids ene point er de nu fortsat bagefter catalanerne på dårligere målscore, mens Atletico topper tabellen, tre point foran de andre konkurrenter.

Jesé Rodriguez åbnede scoringen i det 65. minut, i hvad der samtidig var hans første gang fra start i La Liga, men føringen blev udlignet otte minutter senere af  et brag fra Ibai Gomez.

Med et kvarter tilbage af kampen stødte Ronaldo sammen med Bilbaos Ander Iturraspe, hvorved han smidt ud for at kradse sin modspiller i ansigtet.

Andetsteds lykkedes det Elche, at rykke fire punkter fri af nedrykningsstregen med en 1-0 sejr over Almeria, mens Real Betis forbliver i bunden af La Liga, selvom deres 2-0 sejr over Espanyol, gav klubbens dens første ligasejr siden september.