Sergi Roberto forhandler med Barca om kontraktforlængelse
Foto: Alex Caparros/Getty Images
La Liga

Sergi Roberto forhandler med Barca om kontraktforlængelse

Der arbejdes angiveligt på en forlængelse af kontrakten mellem FC Barcelona og Sergi Roberto. Det fortæller spilleren selv.

Sergi Roberto har aldrig spillet i andre klubber en FC Barcelona. Midtbanespilleren har dog i lang tid været en rotationsspiller, og han har derfor 'kun' opnået lidt over 100 kampe for klubben i de syv år der er gået siden han fik sin debut for førsteholdet. 

Men nu arbejdes der på at forlænge kontrakten med den 25-årige spanier. Det fortalte han ifølge SPORT på et pressemøde mandag forud for FC Barcelonas Champions League-kamp mod portugisiske Sporting.

- Kontraktforlængelsen er i støbeskeen. Jeg tror begge parter vil nå frem til en aftale uden problemer. Som ved alle forhandlinger er der møder, og alt går godt indtil videre.

Sergi Roberto kom til FC Barcelona som 14-årige, og har efter 11 år i klubben ikke lyst til at skifte. Han er født og opvokset i Catalonien, og fortæller at han har været fan af FC Barcelona siden han var helt ung.

Sergi Roberto præstationer for FC Barcelona har kastet tre optrædener for det spanske landshold af sig. Desuden har han repræsenteret det catalanske landshold seks gange. Indtil videre har han optrådt 18 gange for FC Barcelona i denne sæson i alle turneringer.  


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.