Sisto blev matchvinder i Celta-sejr

Pione Sisto scorede kampens enlige mål, da Celta Vigo søndag besejrede Levante med 1-0.

Både Daniel Wass, Pione Sisto og den tidligere FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka var alle at finde i Celta Vigos startellever, da de søndag besøgte Levante i Valencia.

Gæsterne lagde godt ud og efter 37 minutters spil kom de også i front. Iago Aspas spillede Pione Sisto fri på kanten, og den tidligere FC Midtjylland-spiller tog derefter en flot dribling ind i banen, hvorefter han gav bolden tilbage til Aspas på midten.

Aspas spillede bolden tilbage til en fri Sisto i Levante-feltet, og danskeren sparkede dernæst bolden køligt ind i målet. 1-0 til gæsterne.

Efter pausen lagde hjemmeholdet et pres på Celta, og med 35 minutter igen skulle Emmanuel Boateng også have scoret, da han fik en kæmpe mulighed tæt under mål. Celta-keeper Ruben Blanco afværgede dog mirakuløst chancen.

Fem minutter senere lignede det også, at Levante skulle have haft et straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs.

Levante fortsatte presset og tilkæmpede sig flere kæmpe muligheder. Bolden ville dog ikke ind, og derfor blev danske Pione Sisto matchvinder i kampen, der altså endte 1-0.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor så hele kampen fra bænken.