Valencia udklasserede svage Betis

Real Betis fik ørene i maskinen, da de lørdag eftermiddag gæstede Valencia.

Efter sidste weekends imponerende sejr over Barcelona på Camp Nou fortsatte Valencia lørdag aften de flotte takter og udraderede et svagt Real Betis-mandskab hjemme på Mestalla.

Dermed nærmer holdet sig pladserne, der kan sende dem ud i Europa, mens Real Betis mere og mere lader sig isolere i bunden af tabellen.

Målene begyndte dog først relativt sent at tikke ind, da Valencia skulle bruge hele 41 minutter på at åbne Betis' forsvar op. Men da der først blev prikket hul, vrimlede det med mål.

Jéremy Mathieu blev kampens første målscorer, mens Francisco Alcacer udbyggede føringen til 2-0 og 4-0, mens Sofiane Feghouli gjorde det til 3-0. Kampens punktum blev sat af Eduardo Vargas med hans mål til 5-0 ti minutter før slutfløjt.