Vermaelen fortryder at være blevet i FC Barcelona
David Ramos/Getty Images
La Liga

Vermaelen fortryder at være blevet i FC Barcelona

Thomas Vermaelen fortryder, at han ikke valgte at skifte væk fra FC Barcelona under sommerens transfervindue

Det er vist ingen hemmelighed, at Thomas Vermaelens ophold i FC Barcelona langt fra har levet op til forventningerne fra hverken spilleren eller klubben. Belgieren har været meget skadesplaget, og har desuden været udlejet en sæson til italienske AS Roma. Derfor er det da også kun blevet til 11 kampe for midtstopperen indtil videre under sit spanske ophold. Og til det hollandske medie Het Laatste Nieuws fortæller Vermaelen nu, at han fortryder, at han ikke skiftede væk fra FC Barcelona under det seneste transfervindue. Det skriver spanske Marca.

- I løbet af sommeren troede jeg, det ville være en god idé at blive i Barcelona. Men når jeg kigger på min situation nu, kan jeg se, at det ikke er tilfældet. 

På trods af den manglende spilletid på klubplan, hvor heller ikke sidste sæsons udlejningsophold i AS Roma bød på overvældende mængder spilletid, er han stadig en del af planerne hos Belgiens landstræner, Roberto Martinez. Noget som Thomas Vermaelen da også sætter meget stor pris på.

- Jeg er glad for at spille for Belgien, særligt fordi jeg næsten ikke spiller for mit klubhold.

Senest fik Vermaelen da også fuld til, da Belgien spillede 3-3 i en træningskamp mod Mexico. Men udover landsholdskampe, skal han nok se sig om efter en anden klub for at få spilletid. Men hvorvidt han skifter i januar-transfervinduet, vil han ikke ud med endnu.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.