La Liga

Villa vil byde Alba velkommen i Barca

Den tidligere Valencia-bomber David Villa håber, at den tidligere holdkammerat Jordi Alba slutter sig til Barcelona.

Jordi Alba er et af sommerens hotteste navne på transfermarkedet. Den spanske venstreback forventes at skifte til Barcelona, hvor det hele startede for den dengang 9-årige Alba. Dengang var han offensiv fløj, men siden er han rykket bagud på banen, og nu terroriserer han modstandernes fløje på Valencias venstreback. Det gør han så godt, at A.C. Milan og Manchester United meldes interesserede. Barcelona er dog stadig favoritterne, og det glæder en tidligere holdkammerat fra Valencia.

- Han er en af dem, jeg kommer bedst ud af det med. Han har haft en spektakulær karriere, og det er ikke kun Barcelona, der vil have ham. Det er alle hold, fortalte en rosende Villa på en pressekonference i dag.

Jordi Alba er med i den spanske landsholdstrup, der starter EM på søndag mod Italien, og David Villa hylder den spanske landsholdsback.

- Du vil altid gerne have spillere som ham omkring dig. Han er meget alsidig, og er i perfekt fysisk form, lyder det i rosende vendinger fra den tidligere og måske kommende holdkammerat.