Villarreal smed sejren til sidst

Villarreal smed sejren i sidste sekund hjemme mod Malaga.

Villarreal måtte fredag aften nøjes med ét point hjemme mod Malaga efter en sen udligning. Bruno Soriano bragte Villarreal foran, da han i det 31. minut scorede til 1-0. En aflevering blev sendt tværs tilbage i feltet, og her stod Soriano klar med en inderside.

I overtiden udlignede Robson Weligton for Malaga, der dermed fik et tiltrængt point i forsøget på at slippe væk fra nedrykningskampen.

Der blev spillet yderligere én kamp i den bedste spanske række, og her vandt Getafe hjemme 1-0 over Levante. Målet blev scoret af Pedro Leon efter 78 minutter. Getafe hænger dermed på i kampen om Champions League-pladserne. Getafe ligger nummer seks med 23 point for 15 kampe. Villarreal ligger på fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen, med 28 point.