Xavi afviser rygte om New York-skifte
Illustration
La Liga

Xavi afviser rygte om New York-skifte

Xavi afviser kategorisk forlydender om, at han er enig med New York Red Bulls om et klubskifte. Han har end ikke været i kontakt med amerikanerne.

For en uge siden kom det frem, at New York Red Bulls vil gøre et forsøg på at lokke Xavi væk fra Barcelona. Nu fortæller italiensk Sky, at Xavi er enig med amerikanerne om et skifte til klubben, hvor hans tidligere holdkammerat Thierry Henry skulle have trukket i trådene for at overtale ham.

Barcelonas midtbanestrateg er mildest talt forundret over historien og fortæller nu, at den ikke har noget på sig.

- Der ingen, der har tilbudt mig noget. Jeg ved ingenting om interessen fra New York. Henry har ikke ringet til mig, jeg har ikke snakket med ham. Jeg har ikke engang hans telefonnumer, siger Xavi til El Mundo Deportivo.

33-årige Xavi har kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2016, og han har ingen intentioner om at forlade klubben. Han fortæller, at han var tæt på at skifte til Bayern München i 2008, men at Pep Guardiola dengang overtalte ham til at blive. Nu vil han blive iBarcelona, til hans karriere slutter.

- Det var ret seriøst. Der var endda et møde med Bayerns træner. Men Pep tog fat i mig og sagde, at jeg ikke kunne forlade klubben. At det han havde i tankerne omkring klubben kredsede om en gruppe af spillere, der ikke måtte skifte. Det var en god beslutning, for mit ønske nu er at afslutte karrieren i Barca, siger Xavi.

Midtbanemanden debuterede for FC Barcelona i 1998, og han har spillet der lige siden.