Zidane afviser splid i Real Madrids trup
Foto: David Ramos/Getty Images
La Liga

Zidane afviser splid i Real Madrids trup

Angiveligt skulle der være gnidninger mellem Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos, men det afviser Zinedine Zidane nu.

I Champions League knækkede Eriksen og co. koden i Real Madrids forsvar på Santiago Bernabeu. Som følge af nederlaget anklagede Cristiano Ronaldo holdets nye spillere for at spille under niveau.

Forsvarsspilleren, Sergio Ramos, forsvarede sine holdkammerater efter verdensstjernens udtalelser, men forholdet mellem de to profiler har ikke taget skade, forklarer Zinedine Zidane.

- En gang imellem siger en spiller det ene, og en anden spiller svarer det andet, men det er ikke et problem. Tingene bliver løst internt i vores trup. Der er ingen stridigheder mellem Cristiano (Ronaldo, red.) og Sergio (Ramos, red.). Hvis du tror, der er problemer mellem dem, så tager du fejl, siger Zinedine Zidane i et interview med Sky Sports.

Rent faktisk kan det være en sund øvelse for de to profiler. Det mener træneren i hvert fald.

- Det er bare en del af livet og fodbolden, og hvis de løfter sløret for deres holdninger, så beviser det bare, at de er i live, fortæller den franske cheftræner.

Nu handler det i stedet om at se fremad for Real Madrid, der hænger efter i La Liga. Otte point har Zinedine Zidanes tropper op til FC Barcelona på førstepladsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.