Fredagens rygtebørs: Sistos Celta klar til at hente Barca-spiller
Foto: Stu Forster/Getty Images
Rygter

Fredagens rygtebørs: Sistos Celta klar til at hente Barca-spiller

Vi nærmer os transfervinduet med hastige skridt! Her får du de seneste rygter

Emre Can fra Liverpool til Juventus
Note
: I det seneste transfervindue var der allerede snak om, at Can skulle til Juventus. Det skete dog ikke, men man mener stadig at klubben holder øje med midtbanespilleren, der tilmed har kontraktudløb til sommer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sport Italia

Eden Hazard fra Chelsea til Real Madrid
Note
: Eden Hazards far Thierry har udtalt, at hans søn ikke vil skrive under på en ny kontrakt med Chelsea for at bejle til Real Madrid
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le Soir

Rafinha fra Barcelona til Celta Vigo
Note
: Pione Sistos spanske klub Celta Vigo er angiveligt ude efter at forstærke truppen i januarvinduet, hvor de vil forsøge at leje Barcelonas Rafinha.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sport

Ante Erceg fra Hajduk Split til Seattle Sounders
Note
: Brøndby-emnet Ante Ercegs klub har eftersigende fået et bud på op mod 45 millioner kroner for deres angriber.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Slobodna Dalmacija

Arthur fra Gremio til Barcelona
Note
: Barcelona har tilsyneladende hede drømme om at hente den brasilianske midtbanespiller Arthur, men hans klub kræver nu angiveligt 225 millioner kroner for ham.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Globoesporte

Daniel Sturridge fra Liverpool til Southampton
Note:
Southampton håber at kunne hente den 28-årige angriber på en lejekontrakt for resten af sæson. Sturridge får ikke meget spilletid i Liverpool, hvilket er påkrævet hvis han skal gøre sig forhåbninger om en plads i Englands VM-trup.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Theo Walcott fra Arsenal til Southampton
Note:
Efter at have scoret kassen på salget af Virgil van Dijk, vil Southampton bruge nogle af de mange millioner på at hente Theo Walcott i Arsenal. Heller ikke han får meget spilletid, og spillede i øvrigt for Southampton som ungdoms- og seniorspiller.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

Ryan Sessegnon fra Fulham til Real Madrid
Note:
Den kun 17-årige back har allerede spillet masser af kampe for Fulham i Championship, og det har gjort ham vældig interessant for større klubber. Nu skulle selveste Real Madrid også være ude efter den engelske U19-landsholdsspiller. De får dog konkurrence fra både Manchester United og Tottenham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS via Talksport

Thibaut Courtois fra Chelsea til Real Madrid
Note:
Thibaut Courtois er flere gange nævnt som løsningen i Real Madrid, og belgieren selv skulle også være interesseret i at vende tilbage til Madrid, hvor han tidligere har spillet for Atletico. Og nu skulle Chelsea også være klar til at sælge, såfremt man ikke kan blive enige med den høje målmand om en kontraktforlængelse.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Riyad Mahrez fra Leicester til Arsenal
Note
: Allerede efter Leicesters mesterskabssæson blev Mahrez rygtet til Emirates Stadium, og Arsenal er nu klar til endnu engang at rykke på landsholdsspilleren fra Algeriet. Han bliver set som erstatningen for Alexis Sánchez, der senest forlader Arsenal til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le Buteur

Jonny Evans fra West Bromwich til Manchester City
Note:
Pep Guardiola var også ude efter den 29-årige nordirer i sommerens transfervindue, men blev dengang afvist af West Bromwich. Nu prøver han igen, og har ellers udset sig Real Sociedads Inigo Martinez som alternativ, hvis Evans glipper igen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Paulo Dybala fa Juventus til Manchester United
Note:
Manchester United har angiveligt allerede budt næsten 590 millioner kroner for Dybala, men er blevet afvist af Juventus. De tilbød endda Henrikh Mkhitaryan som en del af handlen, men det var stadig ikke nok til at overbevise italienerne om et salg af deres argentinske juvel.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

André Schürrle fra Borussia Dortmund til West Ham
Note:
Efter et par år hjemme i Tyskland vil West Ham nu bringer den tidligere Chelsea-spiller tilbage til Premier League. Det har været småt med spilletid i Dortmund, blandt andet på grund af skader, med det afholder ikke West Ham fra at give ham endnu et forsøg i det engelske.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Guardian

Joe Allen fa Stoke til West Ham
Note:
Også Joe Allen er et emne for The Hammers, hvor manager David Moyes ser waliseren som en god forstærkning til midtbanen. De vil dog i første omgang kun forsøge at tilknytte den tidligere Liverpool-spiller på en lejekontrakt for resten af denne sæson.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror

Divock Origi fra Liverpool til Wolfsburg
Note:
Divock Origi spiller i øjeblikket for Wolfsburg på en lejekontrakt fra den engelske storklub. Her har han gjort det så godt, at tyskerne nu vil forsøge at tilknytte den belgiske angriber på permanent basis. Noget, som Origi også selv tidligere har åbnet op for.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

Danny Ings fra Liverpool til Stoke
Note:
Efter at være vendt tilbage fra en langvarig skadespause, er det stadig ikke blevet til meget spilletid i Liverpool for den Danny Ings. Den 25-årige englænder med en enkelt landskamp under bæltet er dog ikke glemt i de øvrige Premier League klubber, hvor Stoke ser ud til at være længst fremme i bestræbelserne på at hente Ings væk fra Liverpools reservebænk. De får dog konkurrence fra både Newcastle, West Ham og West Bromwich.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: The Independent


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.