• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Mandagens rygtebørs: Manchester United meget tæt på Juventus-stjerne

De store klubber gør klar til at handle mens transfervinduets lukning nærmer sig. Her får de alle de bedste og varmeste rygter

Af Mikkel Sloth

Mario Mandžukić fra Juventus til Manchester United
Note:
En aftale er angiveligt kommet på plads mellem Juventus og Manchester United om den 33-årige kroatiske angriber. Enten betaler Manchester United cirka 120 millioner kroner, eller også indgår han i en handel, der sender Romelu Lukaku den modsatte vej.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Donny van de Beek fra Ajax til Real Madrid:
Note:
I Real Madrid har førsteprioriten til midtbanen hele sommeren heddet Paul Pogba fra Manchester United, men han lader til at være umulig at få. Derfor skal Real Madrid finde et alternativ, og med Christian Eriksen ude af billedet har de lagt sig fast på Ajax’ Donny van de Beek.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Gary Cahill til Crystal Palace
Note:
Den tidligere Chelsea-kaptajn leder efter ny klub efter bruddet med the Blues, og her er Crystal Palace efter sigende kommet på banen med et tilbud til den 33-årige engelske forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Giovani Lo Celso fra Real Betis til Tottenham
Note:
Efter en fremragende sæson hos Real Betis kan den tidligere PSG-spiller være på vej til England, hvor Tottenham står klar med cirka 470 millioner kroner for den 23-årige argentinske midtbanespiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Record

João Cancelo fra Juventus til Manchester City og Danilo fra Manchester City til Juventus
Note:
Den store byttehandel mellem Juventus og Manchester City skulle være lige op over. Juventus sender João Cancelo til Manchester City, som til gengæld udfylder Juventus nye hul på højre back ved at sende både Danilo og cirka 225 millione kroner den modsatte vej.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.