Medie: Aubameyang skriver under med kinesisk klub
Foto: Getty Images
Rygter

Medie: Aubameyang skriver under med kinesisk klub

Stjernen i Borussia Dortmund er angiveligt tæt på at blive præsenteret i Guangzhou Evergrande i en aftale, der gælder fra sommer.

Ifølge mediet Slim Sport er Pierre-Emerick Aubameyang færdig i Borussia Dortmund.

Angriberen vil i stedet prøve kræfter med den bedste liga i Kina, efter at Guangzhou Evergrande har tilbudt i omegnen af 604 millioner kroner for profilen. Også Beijing Guoan forsøgte at hente Pierre-Emerick Aubameyang, men Borussia Dortmund har eftersigende afvist deres bud på 503 millioner kroner.

Desuden oplyser mediet, at landsholdsspiller i Gabon har underskrevet en kontrakt med Guangzhou Evergrande, der gælder fra sommer. Intet officielt fra hverken Borussia Dortmund eller Guangzhou Evergrande er dog meldt ud om skiftet.

Det er dog ikke mere end knap tre uger siden, at Borussia Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, bekræftede, at den tyske storklub havde forlænget med Pierre Emerick-Aubameyang frem til 2021.

I dette transfervindue har offensivspilleren blandt andet været rygtet til Arsenal, Chelsea og Liverpool i Premier League.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.