Superliga

Brøndby-træner: Jatta er SAS Liga-klar

Brøndbys unge gambianer Paul Jatta kan stå foran sit gennembrud for Brøndby og kan blive en vigtig brik i jagten på succes i foråret.

- Han er fremtidens mand. Hvis du spørger mig, er han klar nu, men det er jo Kent Nielsen, der sætter holdet. Jatta er i det mindste klar til at være i en trup på 18.

Sådan siger Brøndbys U-træner Peer F. Hansen til tipsbladet.dk, når det kommer til en vurdering af den 19-årige midtbanespiller Paul Jatta, som Brøndby hentede i Gambia i sommer.

Læs også: Er han manden, der skal løfte Brøndby

Inden afrejsen til træningslejren i Spanien fredag imponerede Paul Jatta træner Kent Nielsen med en solid indsats på den defensive midtbane i 4-0-sejren over Flora Tallinn. Tirsdag eftermiddag var Paul Jatta atter i startopstillingen, da Brøndby var oppe mod stærke Lokomotiv Moskva og tabte med 1-0 efter en kamp, hvor Brøndby havde masser af chancer men ikke fandt nettet.

- Han er en utrolig stærk 6'er. Han er pasningsstærk og stærk i duelspillet. Problemet har været, at han nogle gange har spillet med for høj risiko, når han har haft bolden, og derfor har måtte gå for hårdt til den, hvis han har mistet den, men den side har han udviklet meget, siger Peer F. Hansen, der ikke er det mindste betænkelig ved at tiltænke den unge midtbanespiller en central rolle på Brøndbys SAS Liga-hold, der om godt en uge indleder jagten på den tredjeplads, der er klubbens nye målsætning for sæsonen.

Læs også: Brøndby nedlagt af russisk bjørn