Superliga

Engelske fans planlægger Brøndby-køb som hævn

Chester Citys fans er blevet så knotne over, at en gruppe danskere er i gang med at købe deres klub, at de nu svarer igen ved at gå på jagt efter Brøndby-aktier. Planerne lyder blandt andet på at bytte stadionplatten ud med ris og karry!

En gruppe danskere er tæt på at købe og overtage den engelske sekundaklub Chester City til stor fortrydelse for klubbens fans, der nu har sat en symbolsk modaktion i søen, der går ud op at starte et konsortium, der skal købe sig ind i Brøndby.

Ifølge en pressemeddelelse fra "Project Brøndby" har Brøndbys kommunikationschef, Steen Laursen, udtalt, at klubben altid er åben for dialog! Derfor arbejder repræsentanter for projektet med at få en omfattende forretningsplan for projektet på plads inden et besøg i den danske klub...

Nogle af planerne for Brøndby-overtagelsen er allerede på plads. Det går blandt andet på, at man vil sælge ris og karry i boderne på Brøndby Stadion. En anden idé går på at skaffe gratis adgang til stadion for folk med britisk pas og skabe billige parkeringspladser for knallerter.

Der er oprettet en "Project Brøndby" gruppe på Facebook, der lige nu tæller 254 medlemmer. Her kan fansene diskutere konsortiets idéer for overtagelsen. Spørgsmålet er så, hvor mange medlemmer sådan en gruppe skal have for at ændre parkeringsforholdene og menuen i stadionboderne!?